Informatii neactualizate. Firma nu mai figureaza la Registrul Comertului sau nu sunt date disponibile.


SC CRIOTI SRL - CUI 12744322 Hunedoara , Deva

1. Date de identificare - SC CRIOTI SRL

NumeSC CRIOTI SRL
CUI12744322
Registrul ComertuluiJ20/104/2000
Infiintata in
Tip societate Societate cu Raspundere Limitata - SRL
Angajati-
Cod CAEN-
Activitate-
Raporteaza date incorecte

2. Sediu si adresa - SC CRIOTI SRL

OrasDeva
JudetHunedoara

3. Date de contact - SC CRIOTI SRL

Telefon-
Fax-
Email-
Web-

4. Actionari si administratori - SC CRIOTI SRL

Actionari
Administratori

5. Incidente CIP - SC CRIOTI SRL

Incidente Bilete la Ordin
Incidente cu Cecuri


Cauta Firma

Introduceti nume sau CUI sau oras sau combinatiiInformatii neactualizate. Firma nu mai figureaza la Registrul Comertului sau nu sunt date disponibile.


Precizari privind caracterul public al datelor prezentate:
In baza Legii 31/1990 datele de identificare ale persoanelor juridice, precum si rezultatele financiare ale acestora sunt considerate date publice. Ministerul de Finante publica pe site-ul sau datele tuturor persoanelor juridice la adresa http://www.mfinante.ro/pjuridice.html.

Datele privind persoanele cu statut de actionar sau administrator in cadrul unei persoane juridice sunt considerate tot date publice. Actionarii si administratorii au rolul de reprezentare publica a unei societati comerciale si, din acest motiv, Registrul Comertului furnizeaza la cerere, in sistem online, toate aceste date. Statutul de actionar sau cel de administrator intr-o persoana juridica nu fac atingere dreptului la viata intima, familiala si privata si nu cad sub incidenta Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Legea nr 677/2001 se aplica doar persoanelor fizice si nu persoanelor juridice.